In verband met het aantal oplopende coronabesmettingen volgen er in overleg met de gemeente en veiligheidsregio extra aanvullende maatregelen tijdens de Pepernotenrun op zondag 28 november 2021.

 

We vragen iedereen hier rekening mee te houden tijdens het evenement in Franeker.

 

Basismaatregelen

  • Klachten? Blijf thuis en laat u direct testen;
  • 1,5 meter is een veilige afstand, tijdens hardlopen uitgezonderd;
  • Was vaak uw handen;
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Schud geen handen;
  • Zorg voor voldoende frisse lucht

 

Blijf bij klachten thuis!

Heb je corona gerelateerde klachten op de dag van het evenement of de dagen ervoor? Blijf thuis, laat je testen en vermijd contact met anderen.

 

1.5 meter weer verplicht

Per 24 november 2021 is de 1.5 meter afstand weer verplicht. Wij vragen iedereen zich hier aan te houden. Wij begrijpen dat het in het start en finishgebied niet overal haalbaar zal zijn. Hier geldt dan ook een beperkte uitzondering. Geef elkaar de ruimte en houd rekening met elkaar.

 

Géén publiek welkom bij start en finish

Er is in verband met de aanvullende maatregelen om de besmettingen omlaag te brengen geen publiek welkom in het start en finishgebied van de Pepernotenrun. Publiek mag langs de route staan op 1.5 meter afstand.

 

Géén QR-Code voor deelnemers

Deelnemers en medewerkers van de Pepernotenrun zijn vrijgesteld van het coronatoegangsbewijs. Bij gebruik van het zwembad (douches, kleedkamers en zwemmen) is wel een coronatoegangsbewijs verplicht.

 

Klachten tijdens of na het evenement?

Heb je corona gerelateerde klachten tijdens of na het deelnemen aan de Pepernotenrun? Ga naar huis of blijf thuis, meld het direct bij de organisatie via 058-2300115 (keuze 1) en laat je testen! Vermijd contact met anderen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Een evenement van

VLK-1.png

Organisatiegegevens

© Valk Event Productions