Valk Event Productions organiseert de 6e Pepernotenrun in Franeker
Op zondag 3 december 2023 is het alweer tijd voor de 6e Pepernotenrun in Franeker met hardloopafstanden over 1.5 – 5 – 10 – 16 en 21 kilometer en wandelafstanden over 5 – 10 – 16 en 21 kilometer.
Inschrijven voor de verschillende afstanden kan vanaf donderdag 1 juni 2023 om 12:00 uur online via https://pepernotenrun.nl voor € 7,00 euro. Bij het inschrijfgeld is het startbewijs, verzorgingsposten, chocolademelk, digitale tijdwaarneming en het opsturen van het startbewijs inbegrepen. Er is geen na-inschrijving op de dag van het evenement.
Bij de start/ finish op het fietspad naast Albert Heijn Franeker aan de Leeuwarderweg te Franeker staan marathonklokken waarvan je de gelopen tijd kunt aflezen en is er voor de deelnemers in de grote tent warme chocolademelk, vruchtendrank, thee, water en fruit beschikbaar. Voor toeschouwers is het verkrijgbaar tegen betaling. Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor de snelste drie lopers van iedere afstand. Voor alle lopers ligt er een mooie medaille klaar. De starttijd van de wandelaars is vanaf 09:00 uur en voor de hardlopers vanaf 11:30 uur.
Kom je met de auto? Dan raden wij je aan te parkeren op een van de onderstaande locaties. Alle terreinen zijn vanwege het evenement gratis toegankelijk (met uitzondering van de blauwe zones). P1: Albert Heijn Franeker (grijze vlakken) – Leeuwarderweg, 8801 PG Franeker, P2: Welkoop – Zuidel. Industriewg1B, 8801 JB Franeker, P3: De Trije – Jan Rodenhuisplein 3, 8801 ET Franeker, P4: Hertog Van Saxenlaan, 8801 ET Franeker
Waardevolle spullen kun je afgeven bij de inschrijving voorzien van een sticker met daarop je startnummer. Op vertoon van je startnummer kun je na afloop de waardevolle spullen weer afhalen.
De prijsuitreiking volgt zo spoedig mogelijk nadat de eerste lopers binnen zijn. Deze uitreiking is in de grote tent op het parkeerterrein bij start/finish.
Uitslagen, verslagen en foto’s zijn na de loop terug te vinden op: www.Pepernotenrun.nl
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Een evenement van

VLK-1.png

Organisatiegegevens

© Valk Event Productions